Haagdijk/Meerkollaan, te Eindhoven

Haagdijk is een nieuwbouwproject met hoogwaardige appartementen, gesitueerd aan de rondweg van Eindhoven. Het project, vernoemd naar een voormalige sporthal op deze locatie, is ontworpen met een focus op duurzaamheid en woonkwaliteit, waarbij ruime groene zones zowel binnen het gebouw als in de omliggende gebieden zijn geïntegreerd.

De begane grond van Haagdijk zal worden voorzien van een Aldi supermarkt, wat een belangrijke commerciële functie toevoegt aan het complex en de omgeving. Bovendien omvat het project een parkeergarage, die voldoende parkeerruimte biedt voor zowel bewoners als bezoekers.

Het project ligt in het wijkwinkelcentrum van de Tongelresestraat, waar een breed scala aan winkels en voorzieningen beschikbaar is. In de directe nabijheid bevinden zich onder andere Albert Heijn, Action, Hema, Blokker en diverse andere dagelijkse winkels, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot essentiële diensten en retailopties.

  • Locatie: Het project bevindt zich binnen de ring van Eindhoven, wat zorgt voor een centrale en goed bereikbare locatie.
  • Aantal appartementen: Het complex bestaat uit 58 hoogwaardige appartementen, ontworpen met aandacht voor zowel comfort als esthetiek.
  • Energieprestaties: Alle appartementen zijn voorzien van een energiezuinigheidscertificaat met label A+++, wat garant staat voor een uitstekende energie-efficiëntie en lage energiekosten.
  • Groenvoorzieningen: Het project is ontworpen met een nadruk op groen, zowel in het gebouw zelf als in de omliggende buitenruimtes. Dit bevordert een aangename en duurzame woonomgeving.
  • Afwerking: De appartementen worden gekarakteriseerd door een hoogwaardige afwerking, die bijdraagt aan een luxe en comfortabele woonervaring.
  • Gebruikoppervlakte: De gemiddelde gebruiksoppervlakte per appartement bedraagt 75 m², wat zorgt voor ruime en functionele woonruimtes.
  • Totaal woonoppervlak: Het totale woonoppervlak van het project bedraagt 4.375 m² GBO
  • Oplevering: De verwachte opleverdatum van het project is eind 2025.